logo-regular nistrum3-01

Sunteți în căutarea paradisului pe pământ? Noi l-am găsit deja! Vă invităm la NistruM - un loc unic pentru a vă relaxa în sânul naturii.

Complexul nostru este situat în mijlocul celor mai pitorești peisaje a satului Malovata Veche, la o distanță de 60 km de la Chișinău, chiar pe malul Nistrului. Apropo, Nistrul aici este cel mai adânc (25 m) și cel mai larg (2,5 km).

Noi am creat toate condițiile, pentru a Vă putea relaxa și lua o pauză de la agitația urbană. Camerele noastre confortabile sunt dotate cu tot ce aveți nevoie, iar restaurantul-terasa îi va cuceri chiar și pe cei mai sofisticați gurmanzi nu doar cu bucate delicioase, ci și cu o priveliște uluitoare. Familiile cu copii vor aprecia plaja bine amenajată, cu foișoare.

Natura neatinsă

Malovata Veche face parte din unul dintre cele mai frumoase cinci locuri din Moldova, pe care ar trebui neapărat să îl viziteze fiecare. Peisajele de aici sunt pur și simplu uluitoare! Deosebit de pitorești sunt țărmurile stâncoase înalte, întretăiate, pe alocuri, de depresiuni și peșteri frumoase. Cu siguranță merită să fie văzut!

Totul pentru comoditatea Dvs!

Căsuțele noastre amenajate Vă vor ajuta să Vă bucurați de intimitate cu confort. Toate camerele sunt dotate cu mobilier modern confortabil, televizor, baie luminoasă, priveliști frumoase. Wi-Fi este disponibil pe teritoriul întregului hotel.

Noi am făcut totul pentru confortul Dvs - Vă rămâne doar să veniți și să savurați!

Infrastructura/distracții

Plaja bine amenajată cu foișoare

Zonă de parcare pe teritoriu, pentru oaspeți hotelului, unde vă puteți lăsa automobilul

Restaurant cu o capacitate de 100 de locuri. Atmosfera confortabilă și servicii impecabile

- Pescuit

- Jocuri de masă

- Drumeții

Play Video

Locație

Contactaţi-ne

Orice vrei să știi, întreabă-ne.

Trimite-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.